K-Supermarket Musta Pekka uusi myymäläilmettään

K-Supermarket Musta Pekka tunnetaan laadukkaasta valikoimastaan ja ystävällisen asiantuntevasta palvelustaan. Myymälää on uusittu monin osin ja asiakkaat saavatkin nauttia uusien kalusteiden ja esillepanoratkaisujen myötä parantuneen toiminnallisuuden ohella lisääntyneestä tarjonnasta.

Kauppias Jouni Ekholm: ”Pyrimme jatkuvasti kehittämään tarjontaamme ja vastaamaan mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeisiin. Uusilla kalusteratkaisuilla mahdollistetaan tarjonnan parempi esilletuonti ja samalla asiakkaidemme toimintaa saadaan helpotettua. Olemme myös uusimassa suosittua Salaattibaariamme: tarjontaa lisätään ja uudella sijainnilla saadaan asiakaskokemuksen ohella parannettua energiatehokkuutta entisestään.”

TJT-Kaluste on ollut tiiviisti mukana kehittämässä uusia kalusteratkaisuja ja toimintoja. Hyvällä yhteistyöllä myymälän henkilöstön asiantuntemus on saatu yhdistettyä kalusteosaamiseen. K-Supermarket Musta Pekka toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uusittuihin puitteisiin.