Kisakalliossa iloisen energinen syysmeininki

Uutta ilmettä aulassa ja ravintoloissa

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto on tuttu paikka kaikille liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneille. Kisakalliossa pitää tukikohtaansa mm. Susijengi ja Rion Olympialaisiin tähtäävät Voimistelijat. Urheiluopiston lämpimään ilmapiiriin ovat hakeutuneet myös mm Beach Volley huipumme sekä käsipallon maajoukkueet.

Huippu-urheilun ja liikunta-alan opiskelun rinnalla Kisakalliossa tapahtuu kuitenkin paljon myös yritysten, yhteisöjen ja perheiden liikuttamisen ja uudistamisen sektorilla. Ja kun ihmisiä uudistetaan, niin on hyvä aika ajoin myös uudistaa omaa ilmettä!

Kisakallion kehittämisestä olosuhdejohtaja Marko Ruti kertoo: ”Vastaanoton, kahvilan ja ravintolan uudistamisella halusimme päivittää tilailmettämme nykyaikaan, parantaa asiakaspalvelun sujuvuutta sekä asiakaskokemusta itsessään. TJT-Kaluste Oy toteutti oman sisustussuunnittelumme toiveet ja nyt vastaanoton tiski, kahvilan ja ravintolan linjastot sekä Shopin kalusteet tukevat tahtotilaamme. Ilmeuudistuksessa päivitimme myös seinäpintoja urheilijoidemme suorituksista kertovilla  teippauksilla.”

Tutustu Kisakallion palveluihin ja varaa oma uudistumisohjelmasi täältä