MADE BY FINLAND – 100 VUOTTA SUOMALAISTA TYÖTÄ

TJT-Kaluste Oy on mukana Suomen juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

Lähdimme mukaan kampanjaan, koska koemme tärkeäksi ylläpitää suomalaista osaamista ja ammattitaitoa omalla toimialallamme ja viestiä aiheesta positiivisessa hengessä. Useat asiakkaamme kokevat tämä merkitykselliseksi ja pidämme siten kotimaista valmistusta myös kilpailuetunamme. Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu ja Muunto-tuotteille myös suomalaisesta muotoilusta kertova Design from Finland–merkki.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan. ”Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia”, Lausala kertoo.

Katso TJT-Kaluste Oy:n Made by Finland video YouTubessa