MODERNIA ILMETTÄ LIPPUPALVELUN TOIMITILOIHIN

Viihtyisät toimitilat edesauttavat loistavaa asiakaspalvelua. Lippupalvelu muutti uusiin toimitiloihin Helsingin Keskuskadulle ja samalla uusittiin myös henkilöstön työmiljöö.

 Suunnittelutoimisto Trium Arkkitehdit Oy vastasi yhdessä yrityksen johdon kanssa tilojen suunnittelusta ja tuloksena syntyivät modernit, viihtyisät ja Lippupalvelun vahvasti asiakaspinnassa tapahtuvaa toimintaa tukevat toimistotilat. TJT-Kaluste Oy valittiin toteuttamaan aulatilan näyttävä vastaanottotiski, vaatesäilytyspiste sekä edellisten ohella tarkkaa räätälöintiä vaatinut postilokerikko. Erityisesti osittain Corianista valmistetun vastaanottotiskin materiaali, ilme ja valaistus sekä ergonomiset (sähköpöytä, hyllytasot) ratkaisut ovat keränneet positiivista palautetta.

TJT-Kaluste Oy kiittää yhteistyöstä.

Lippupalvelu on alan markkinajohtaja Suomessa ja takana on jo yli 70 vuoden kokemus lipunvälitystoiminnasta. Lippupalvelun omistaa Ticketmaster, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta – maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia.