SCANDIC HOTELS KUUNTELEE ASIAKKAITAAN

Scandic-hotelliketju tarjoaa ensimmäisenä Suomessa asiakkailleen aamiaisen, joka sopii erilaisia ruokavalioita noudattaville, allergikoille, keliaakikoille ja vegaaneille. Tarjolla on esim. gluteenittomia karjalanpiirakoita ja vegaanijuustoa ja vaikka uusi aamiaispiste on tarkoitettu erityisesti allergikoille ja vegaaneille, on se avoin kaikille hotellivieraille.

”Haluamme, että jokainen hotellivieraamme voi nauttia herkullisen ja kattavan aamiaisen ruokailutottumuksistaan tinkimättä”, kertoo Scandic Suomen ravintolatoimesta vastaava Ville Ikonen.

”Aamupalapöytään on katettu laaja valikoima gluteenittomia myslejä, puuroja, leipiä sekä karjalanpiirakoita. Maidotonta ruokavaliota noudattava voi nauttia kaura- ja soijajuomia sekä kaura- ja soijajogurttia. Lisäksi aamiaiselta löytyy vegaanisia seitanleikkeitä, levitteitä, hummusta sekä vegaanijuustoa”, Ikonen luettelee.

TJT-Kalusteen kanssa toteutettu uusi aamiaispiste on suunniteltu erityisryhmien ehdoilla. Se on sijoitettu erilleen muusta aamiaisvalikoimasta, jotta allergikoille tarkoitetut ruoat eivät sekoitu muiden tarjolla olevien tuotteiden kanssa. Pisteeseen on varattu myös omat ottimet, voiveitset ja leivänpaahdin. Kalusteen taustaan on integroitu paikat lehtitelineelle ja somistehyllyille, mikä monipuolistaa sen toimivuutta myös aamiaisalueen tilajakajajana.

”Tahdomme tarjota vieraillemme mahdollisimman esteettömän hotellielämyksen. Tähän mennessä olemme keskittyneet erityisesti hotellien fyysisiin tiloihin ja toimintoihin. Nyt teema on tuotu mukaan myös ruokatarjontaan”, Ikonen kertoo.

Lue lisää