VÄRIÄ STOCKMANNIN SISUSTUSMAAILMASSA

Uusi Värisilmä Color Cafe Showroom Helsinki tuo Värisilmä-tuotteet sekä palvelut helposti kaupunkilaisten ulottuville. Stockmannin K1—kerroksen Sisustusmaailmasta löytyvä Värisilmä Color Cafe on suunniteltu palvelemaan niin kuluttajia kuin alan ammattilaisiakin.

Värisilmän osaaminen, laaja brändi- & tuotevalikoima ja uuden konseptin ilme vahvistavat osaltaan Sisustusmaailman uskottavuutta ja elokuussa avattu Värisilmä-myymälä onkin kerännyt jo runsaasti positiivista palautetta. Kokonaisuuden ilme ja esillepanoa helpottavat kalusteratkaisut tukevat

ostotapahtumaa ja asiakaskokemusta. Uutta on myös Color Cafen konseptiin kuuluva tekninen seinä, joka mahdollistaa erilaisten kohderyhmien mukaan muunneltavan esillepanon.

Suunnittelimme yhdessä Iskun, Vallilan kanssa Sisustusmaailma-konseptin jollaista ei vielä tällä tarjoamalla Suomessa ole, kertoo Väritukun myyntijohtaja Matti Tynjä. Uusien tuoteryhmien- ja palvelutarjontamme oli myös Stockmannin väen mieleen ja tervetullut lisä myös heidän asiakkaille, lisää Matti.

Stockmann on kohtauspaikka, jossa voimme nyt aiempaan paremmin palvella arkkitehtejä, suunnittelijoita ja rakennusliikkeiden edustajia – kuluttajia unohtamatta. TJT-Kaluste on ollut pitkään Värisilmän kalustekumppanina ja toivotammekin menestystä tälle vetovoimaisessa ympäristössä avatulle kohteelle. (Kuva. Juha Eronen, Studio Stable).