Baaritiski mittatilaustyönä

Baaritiski on ravintolan sydän, jonka ympärille ihmiset kokoontuvat. Koska kyseessä on yksi ravintolan tärkeimmistä elementeistä, kannattaa sen toteutukseen panostaa. TJT-Kaluste Oy on kotimainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa baaritiskit sekä muut julkitilojen erikois- ja kiintokalusteet mittatilaustyönä. Toimitilamme sijaitsevat Nummelassa, mistä toimitamme kalusteratkaisuja kaikkialle Suomeen.

Valmistamme baaritiskit laadukkaana puusepän työnä alusta loppuun saakka. Ammattitaitoinen puuseppä tekee juuri sellaisen tiskin kuin haluat pieniä yksityiskohtia myöten. Käytössäsi on vahva osaaminen ja laaja kirjo tiskin pintamateriaaleja. Kokonaisvaltainen palvelumme voi ottaa koppia jo ilmesuunnittelusta tai hoitaa teknisen suunnittelun, valmistuksen sekä paikan päällä tehtävät asennustyöt, joten pääset suoraan ihastelemaan valmista lopputulosta. Halutessanne voimme valmistaa myös muut ravintolanne kiintokalusteet.

Valmistamme baaritiskit mittatilaustyönä tilan vaatimukset ja asiakkaan toiveet huomioiden. Tiskin suunnittelussa huomioimme useita näkökulmia, joista toimivuus on yksi keskeisimpiä. Toimiva ja hyvin suunniteltu baaritiski mahdollistaa osto- ja myyntitilanteen sujuvuuden silloinkin, kun ilta on kiireinen ja jonot ovat pitkät. Vuosien varrella olemme suunnitelleet baaritiskejä monenlaisiin tiloihin, joten saamme varmasti yhdessä toteutettua parhaan ratkaisun.

Pitkä käyttöikä on toinen baaritiskiltä vaadittava ominaisuus. Siksi rakennamme baaritiskimme sellaisiksi, että ne kestävät kovaa kulutusta ja säilyttävät ilmeensä vuodesta toiseen. Tiskin tulee sopia myös tilan muuhun sisustukseen moitteettomasti ja täydentää sitä. Laadukas viimeistely ja näyttävät yksityiskohdat vangitsevat asiakkaiden katseet ja tekevät vaikutuksen. Houkutteleva baaritiski paitsi lisää ravintolan myyntiä saa myös asiakkaat viihtymään.