Etsitkö edustavaa seinäpaneeliratkaisua? TJT-Kaluste Oy tarjoaa kotimaisen Muunto-paneeliratkaisun, joka on suunniteltu esteettisesti ja toiminnallisesti vaativiin kohteisiin. Sen perustana ovat kestävällä metalliuralla varustetut seinäpaneelit ja monipuolinen varusteluosien valikoima. Muunnolla voi rakentaa niin harmonisen kuin räväkänkin kokonaisuuden. Persoonallisia vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Valmistamme myös ns. normaalia myymäläpaneelia ja saatkin kauttamme juuri tarpeisiinne sopivan ratakisun. Kalusteidemme tuotanto tapahtuu Nummelassa ja omalla metalliosastollamme valmistuvat erilaiset runkojärjestelmät, teräskalusteet sekä komponentit. Toimitamme tuotteita Nummelasta kaikkialle Suomeen sekä asiakkaidemme kohteisiin ulkomailla.

Muunto-paneeli ja sen varusteluosat ja säilytyskalusteet sopivat niin toimistoon, kotiin kuin julkitiloihinkin. Tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia, ja niitä voi muunnella ja täydentää tilojen ja tarpeiden muuttuessa. Tämän ansiosta ne sopivat tilaan kuin tilaan. Toimitamme kalusteet toiveidesi mukaisena kokonaisuutena ja asennamme ne ammattitaitoisesti paikoilleen.

Muunto-seinäpanelointi koostuu MDF-levy- tai viilusoiroista sekä 200 tai 400 millimetrin välein asennetuista alumiinisista uraprofiileista. Monipuoliseen varusteosien valikoimaan kuuluvat erilaiset ja eriväriset tasot, kaapit, hyllyt, korit, koukut ja kannakkeet. Varusteluosien kiinnittäminen seinäpaneeliin onnistuu ilman työkaluja ja niiden paikkaa voi vaihtaa tarpeen mukaan.
Muunto-seinäpaneelit tarjoavat mahdollisuuden vaikka koko seinän peittävän yhtenäisen pinnan rakentamiseen. Erilaisia varusteluosia voi kiinnittää paneloinnin ripustusuriin oman maun mukaan. Panelointi piilottaa myös johdot ja pistorasiat siten, että johdot jäävät seinän ja paneloinnin väliin ja pistorasiat omien luukkujensa taakse, jolloin ne ovat helposti käytettävissä.