Haluaisitko järjestellä tilaa uudelleen? Tilanjakaja tarjoaa mahdollisuuden parantaa tilan toiminnollisuutta ja viihtyisyyttä jakamalla sitä pienempiin osiin. TJT-Kaluste Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa kalusteita mittatilaustyönä kaupan, palvelualan sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Tuotteet valmistuvat tuotantotiloissamme Nummelassa, mistä toimitamme niitä asiakkaille kaikkialle Suomeen.

Tilanjakaja parantaa toiminnallisuutta niin myymälässä, toimistossa kuin muissakin yritystiloissa. Valmistamme tuotteemme kotimaisena puusepän työnä haluttujen mittojen ja mallien mukaan. Ammattitaitoinen puuseppä tekee juuri sellaisen tilanjakajan kuin haluat pienimpiä yksityiskohtia myöten. Panostamme tuotteissamme korkeaan laatuun, kestävyyteen sekä tyylikkyyteen. Tarjoamme yksilölliset ja asiakaskohtaiset ratkaisut, jotka sulautuvat saumattomasti ympäröivään tilaan ja sisustukseen.

Tilanjakajan avulla tilaa on mahdollista muunnella muuttuvien tarpeiden mukaan. Seinän ollessa pysyvämpi ratkaisu, tilanjakajaa voi liikutella helposti ja vaivattomasti paikasta toiseen. Se tarjoaa pinnan teippauksen ja varusteluosien myötä vaihtelua ja muuntuu moneksi – avaa, sulje, paljasta, peitä, yhdistä tai erota. Hallitse tilaa ja tunnelmaa vuodenajan, sesongin, toimintojen tai käyttötarpeen mukaan.