Kun haluat tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi, toteuta vastaanottotiski huolella. Se on yleensä ensimmäinen paikka, jonne asiakas suuntaa ovesta sisään astuttuaan. TJT-Kaluste Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kalusteita mittatilauksena kaupan, palvelualan sekä julkisen sektorin tarpeisiin. Toimitilamme sijaitsevat Nummelassa, mistä toimitamme kalusteratkaisuja kaikkialle Suomeen.

Olemme toimittaneet tiskejä esimerkiksi pääkonttoreihin, toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin, suurlähetystöihin, palvelutiloihin sekä hoitolan vastaanottotiloihin. Yksilöllisenä puusepän työnä valmistettu ja halutuilla pintarakenteilla viimeistelty aulatiski on ratkaisu kestävyyttä ja laatua arvostavalle asiakkaalle. Ammattitaitoinen puuseppämme valmistaa tiskin toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Onnistunut lopputulos syntyy yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua arkkitehti- ja suunnittelutoimistoille tai projektista muuten vastaaville. Otamme kopin haluamastasi kohdasta, teemme teknisen suunnittelun ja hoidamme valaistus- yms. elementit sekä valmistuksen ja asennuksen.

Yhteinen tavoitteemme on, että aulaan tai respaan sijoitettava palvelutiski sulautuu kauniisti sisustukseen ja ympäröivään tilaan. Laadukas valmistus ja yksityiskohtien taidokas viimeistely tekevät jokaiseen vaikutuksen. Tyylikkyyden lisäksi toimivuus on tärkeä elementti, sillä tiskin on tarjottava mahdollisuudet asiakkaiden hyvään palvelemiseen. Hyvä vastaanottotiski on myös pitkäikäinen ja säilyttää ilmeensä vuosikausia eteenpäin.