Asiakkaamme

Asiakkaidemme menestys on intohimomme! Meillä on tahtoa, ammattitaitoa ja resurssit toteuttaaksemme tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaiset kalusteratkaisut – kohteisiin asennettuna.

Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupan ja palvelualan toimijat, suunnittelu- ja arkkitehtitoimistot, rakennusyhtiöt ja sisustussuunnittelijat sekä muut laadukkaita ja räätälöityjä kalustamisen palveluita tarvitsevat tahot.

Toimintamme perustuu vahvaan materiaaliosaamiseen, innovatiiviseen suunnitteluun ja läheiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Omien puu- ja metalliosastojen ansiosta tuotantomme on joustavaa ja tuotteita voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Erilaisten materiaalien yhdistäminen on arkityötämme ja olemme mm. auktorisoitu Corian -tuotteiden valmistaja. Mittavissa kokonaisprojekteissa on mahdollista hyödyntää myös laajan yhteistyöverkostomme osaamista. Tiivis yritysrakenne, jossa eri toiminnot tukevat toisiaan takaa tuotteidemme ja palvelujemme korkean laadun ja toimitusvarmuuden.

Miten voisimme palvella Sinua? Tervetuloa asiakkaaksemme!


Tuotekehitys, protot ja verkkopalvelu

Kalusteiden teknisen suunnittelun, valmistamisen, toimittamisen ja asentamisen lisäksi tarjoamme myös:

  • Konseptikalusteiden tuotekehitystä
  • Prototyyppien suunnittelua ja valmistusta
  • Konseptikalusteiden verkkotilaus- ja hallintapalvelun
  • Suunnitteluapu visuaalisen ilmeen näkymiseen kalusteissa ja tiloissa

Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja laajaa ammattitaitoamme hyödyntäen ja tarjota näin asiakkaalle välineet oman liiketoimintansa parantamiseen. Toivotun lopputuloksen takaamiseksi pyrimme toimimaan läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa koko projektin ajan.


Myymäläkalustejärjestelmä

Räätälöityjen myymäläkalusteiden ohella vakiotuotteisiimme kuuluvat MDF- ja teräspaneelijärjestelmät sekä teräksiset runkokalustejärjestelmät ja näihin liittyvät monipuoliset varusteluosat. MDF-paneelin etuina ovat runsaat pinnoitusvaihtoehdot sekä helppo työstettävyys, joiden ansiosta paneelijärjestelmä soveltuu monimutkaisiinkin kohteisiin. TJT-Kalusteessa kehitetty (Hyödyllisyysmalli 5025) teräspaneelijärjestelmä on vaativiin käyttöolosuhteisiin kehitelty paneeliratkaisu, joka kestää kovaa kulutusta ja säilyttää edustavuutensa pitkään.Oma metalliosasto takaa erilaisten runkojärjestelmien, teräskalusteiden ja komponenttien joustavan tuotannon.

Muunto-paneeli- ja kalustekokonaisuus on suunniteltu esteettisesti vaativiin kohteisiin. Muunnon ominaisuuksista lisää sivustolla www.muunto.fi.