Edustava hotelli tarvitsee tyylinsä mukaiset kalusteet. Laadukkaat hotellikalusteet ovat osa miellyttävää asiakaskokemusta. TJT-Kaluste Oy on suomalainen mittatilaustyönä kalusteita valmistava yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaat hotellikalusteet tarpeenne mukaan. Tuotantotilamme sijaitsevat Nummelassa ja meiltä saat hotelliisi Suomessa valmistetut kalusteet. TJT-Kaluste Oy on Avainlippu-yritys.

Hotellikalusteet mittatilauksena

  • Vastaanottotiskit ja taustatilojen kalusteet
  • Tilanjakajat ja seinäpaneelit
  • Hotellihuoneiden kiintokalusteet
  • Muut erikoiskalusteet ja tilaratkaisut

Meiltä saatte yksilölliset ja tarpeisiinne sopivat erikois- ja kiintokalusteet sekä kattavat sisustuksen tilaratkaisujen palvelut. Laajaan tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi puusta ja sekoitemassoista (mm. Corian) valmistetut kassa- ja vastaanottotiskit, aulakalusteet, taustakaapistot, tilajakajat, seinäpaneelit, ravintolalinjastot sekä hotellihuoneiden kiintokalusteet. Kaikki tuotteemme ovat saatavissa tarpeidenne ja konseptinne mukaan räätälöitynä. Luonnollisesti huomioimme kalusteissamme myös toiminnallisuuden henkilöstön ja asiakkaiden osalta sekä tarvittavat laitevaatimukset.

Toivottu lopputulos syntyy toimimalla yhteistyössä asiakkaan kanssa projektin kaikissa vaiheissa. Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö: info@tjt-kaluste.fi