Toimiva ja viihtyisä myymälä syntyy yksilöllisillä ja oikein mitoitetuilla myymäläkalusteilla. TJT-Kaluste Oy on suomalainen mittatilaustyönä kalusteita tekevä yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaat myymäläkalusteet tarpeidesi mukaan. Kalusteet valmistuvat tehtaallamme Nummelassa, mistä toimitamme niitä kaikkialle Suomeen ja kohteisiinne ulkomailla.

Myymäläkalusteita jo vuodesta 1999

Olemme valmistaneet kalusteita vuodesta 1999 muun muassa päivittäistavaramyymälöihin, erikoistavarakauppoihin, yritysten aula- ja vastaanottotiloihin, ravintoloihin, kouluihin, päiväkoteihin, hotelleihin, koteihin sekä virastoihin ja muihin julkishallinnon tiloihin.

Tarjontaamme kuuluu koko myymäläkalusteiden kirjo, kuten keskilattiakalusteet, kassa- ja myyntitiskit, seinäpaneelit, urapaneelit ja järjestelmäkalusteet sekä erilaiset myyntitelineet, esillepanokalusteet ja vitriinit. Konseptin mukaisesti räätälöidyt kalusteet syntyvät pieninä tai suurina sarjoina. Meiltä saat myymäläpaneeleihin myös kaikki varusteluosat metallista ja puusta. Vakiotuotteisiimme kuuluvat MDF- ja teräspaneelijärjestelmät sekä teräksiset runkokalustejärjestelmät varusteluosineen.

Kattavat tilaratkaisut myymälään

Toteutamme toimivat tilaratkaisut kaikenkokoisiin myymälöihin. Tarjoamme myymälätilojen kalustamiseen kattavan palvelukokonaisuuden, johon sisältyy kalusteiden suunnittelu, valmistus ja asennus. Kauttamme on saatavana myös tuotteisiin tarvittavat lasi-, muovi- ja muut osat.

Tehtaallamme valmistuvat niin tietokoneohjatut sarjat kuin yksittäin räätälöidyt erikoistuotteetkin. Mittatilaus on vaihtoehto silloin, kun tarvitaan erikoisratkaisuja kalustukseen. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tarjota välineet liiketoiminnan parantamiseen. Toivottu lopputulos syntyy koko projektin ajan kestävässä läheisessä yhteistyössä yhdessä asiakkaan kanssa.