Korkealaatuiset kalusteet syntyvät osaavissa käsissä. Tarjoamme kotimaista puusepänosaamista pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Vaativien kohteiden puusepäntyöt ja mittatilauksina toteutetut ratkaisut ovat olennainen osa tarjoamaamme.

Vahvuusalueitamme on mittatilaustyönä valmistettujen, korkealaatuisten julkisten tilojen kalusteiden ja sisustuksen tilaratkaisujen toteutus. Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia räätälöityjä kalusteratkaisuja auloihin, toimistoihin, neuvottelutiloihin, hotelleihin, myymälöihin, ravintoloihin sekä muihin julkitiloihin. Ammattitaitoiset puuseppämme toteuttavat suunnitelmanne, tarpeenne ja konseptinne mukaiset kalusteet.

Korkeaa laatua suunnittelusta asennukseen saakka

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu kalusteiden tekninen suunnittelu, valmistus ja asennus, joten meiltä saat kaiken avaimet käteen -periaatteella. Laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta voimme tarvittaessa auttaa myös tilojen valaistuksen, opastuksen sekä muun sisustuksen toteutuksissa.

Osaamisemme ja oma tuotantomme mahdollistaa prototyyppien suunnittelun ja valmistuksen ja saat meiltä myös suunnittelupalvelut kalusteiden ja tilojen visuaalisen ilmeen toteutukseen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme välineet oman liiketoimintansa parantamiseen, joten emme tingi korkeasta laadusta missään työvaiheessa. Kun haluat teettää vaativat puusepäntyöt osaavalla ammattilaisella, on TJT-Kaluste Oy oikea valinta.