TJT-Kaluste toteuttaa laadukkaat ravintolakalusteet

Hyvä suunnitelma tarvitsee toteuttajansa – TJT-Kaluste valmistaa korkealaatuiset kiintokalusteet mittatilaustyönä kaikenlaisiin ravintola- ja kahvilatiloihin. Tarjoamme teknisen suunnittelutuen ja räätälöityjä toteutuksia vaativiinkin tarpeisiin.

Monipuoliseen tarjoamaamme kuuluvat esimerkiksi palvelulinjastot, myynti- ja baaritiskit, taustakaapistot, tilajakajat, seinäpaneelit, peittokotelot, kattoritilät sekä muut kiintokalusteet. Kaikki ratkaisut on saatavissa halutun ilmeen ja tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa huomioimme laitteiden niille asettamat vaatimukset sekä muun tarvittavan toiminnallisuuden. Teknisen suunnittelun ja kalusteiden valmistuksen ohella asennamme kalusteet ammattitaidolla paikoilleen.

Paras lopputulos syntyy, kun tieto, taito ja kokemus yhdistyvät. Vuosien varrella olemme toimittaneet korkealaatuisia mittatilauskalusteita useille tyytyväisille ravintoloitsijoille ympäri Suomen. Referenssinä vaikkapa Svenska Teaternin kahvila- ja ravintolatilojen toteutukset. Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voisimme olla teille avuksi?