Etsitkö edustavaa seinäpaneeliratkaisua? Valmistamme Muunto-tuotemerkkimme ohella myös ns. normaalia myymäläpaneelia ja erilaisia toteutuksia massiivipuusta, ohutmetallista ja vaikkapa vanerista – saatkin kauttamme juuri tarpeisiinne sopivan paneeliratkaisun. Kalusteidemme tuotanto tapahtuu Nummelassa ja omalla metalliosastollamme valmistuvat erilaiset runkojärjestelmät, teräskalusteet sekä komponentit.

Muunto-seinäpaneelit sopivat tilaan kuin tilaan

Suomalainen Muunto-paneeli ja sen varusteluosat ja säilytyskalusteet sopivat niin toimistoon, kotiin kuin julkitiloihinkin. Tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia, ja niitä voi muunnella ja täydentää tilojen ja tarpeiden muuttuessa. Tämän ansiosta ne sopivat tilaan kuin tilaan. Toimitamme kalusteet toiveidesi mukaisena kokonaisuutena ja asennamme ne ammattitaitoisesti paikoilleen.

Monipuolinen valikoima

Muunto-seinäpanelointi koostuu MDF-levy- tai viilusoiroista sekä 200 tai 400 millimetrin välein asennetuista alumiinisista uraprofiileista. Monipuoliseen varusteosien valikoimaan kuuluvat erilaiset ja eriväriset tasot, kaapit, hyllyt, korit, koukut, kannakkeet ja uutuutena myös akustiikkapaneelilevyt. Varusteluosien kiinnittäminen seinäpaneeliin onnistuu ilman työkaluja ja niiden paikkaa voi vaihtaa tarpeen mukaan.

Siistiä jälkeä seinäpaneeleilla

Muunto-seinäpaneelit tarjoavat mahdollisuuden vaikka koko seinän peittävän yhtenäisen pinnan rakentamiseen. Erilaisia varusteluosia voi kiinnittää paneloinnin ripustusuriin oman maun mukaan. Panelointi piilottaa myös johdot ja pistorasiat siten, että johdot jäävät seinän ja paneloinnin väliin ja pistorasiat omien luukkujensa taakse, jolloin ne ovat helposti käytettävissä.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää.