Kun haluat tehdä vaikutuksen asiakkaisiisi, toteuta vastaanottotiski huolella. Se on yleensä ensimmäinen asia jonka asiakas havaitsee ovesta sisään astuttuaan. TJT-Kaluste Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa kiintokalusteita mittatilauksena kaupan, palvelualan sekä julkisen sektorin tarpeisiin.

Vastaanottotiskit kaikkiin kohteisiin

Olemme toimittaneet aulakalusteita useisiin pääkonttoreihin, toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin, suurlähetystöihin, palvelutiloihin sekä hoiva-alan vastaanottotiloihin. Yksilöllisenä puusepän työnä valmistettu ja halutuilla pintarakenteilla viimeistelty vastaanottotiski on ratkaisu kestävyyttä ja laatua arvostavalle asiakkaalle. Kokemuksemme tuo tehokkuutta tiskin rakenteiden ratkaisuihin niin kestävyyden kuin kustannustenkin puolelta. Onnistunut lopputulos syntyy yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua arkkitehti- ja suunnittelutoimistoille tai projektista muuten vastaaville. Otamme kopin haluamastasi kohdasta, teemme teknisen suunnittelun, hoidamme valmistuksen kyljessä tarvittavat valaistus- yms. elementit kohdalleen ja asennamme tiskin kohteeseen.

Yhteinen tavoitteemme on, että aulaan tai vastaanottotilaan sijoitettava palvelutiski istuu sisustukseen ja ympäröivään tilaan – yksityiskohtien viimeistely kuuluu asiaan. Ilmeen ohella korostuu toiminnallisuus ja työnteko, sillä toteutuksen on myös tarjottava mahdollisuudet sujuvaan toimintaan ja asiakkaiden hyvään palvelemiseen.