”HUOLEHDIMME ASIAKKAAN EDUSTA”

ASIAKKAAMME JA YHTEISTYÖ

TJT-Kalusteen väkeä yhdistää vilpitön ja vahva tahto auttaa asiakasta menestymään.           Myönnämme, että intohimo asiakkaan toiveiden toteuttamiseen on ammattiylpeillä ihmisillä niin vahva, että joskus olemme jopa hieman venyttäneet alkuperäistä aikataulua. Lopputuloksen nähdessään asiakkaat kuitenkin ymmärtävät, että tämä yhdessä tehty päätös kannatti.

Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupan ja palvelualan toimijat, suunnittelu- ja arkkitehtitoimistot, rakennusyhtiöt ja sisustussuunnittelijat sekä muut laadukkaita ja räätälöityjä kalustamisen palveluita tarvitsevat tahot. Tarpeet ovat siis erittäin moninaisia, ja siksi meillä vaalitaankin kehittävää asennetta, ammattitaitoa ja resursseja yksilöllisten toiveiden toteuttamiseen.                     Ymmärrämme, että kyse ei ole vain kalusteiden toimittamisesta, vaan asiakkaamme tärkeän vision konkretisoimisesta toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Onnistumisen pohjapiirroksemme perustuu vahvaan materiaaliosaamiseen, innovatiiviseen suunnitteluun ja läheiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Omien puu- ja metalliosastojen ansiosta tuotantomme on joustavaa ja tuotteita voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan.             Erilaisten materiaalien yhdistäminen on arkityötämme ja olemme mm. auktorisoitu Corian-tuotteiden valmistaja.

Mittavissa kokonaisprojekteissa on mahdollista hyödyntää myös laajan yhteistyöverkostomme osaamista. Tiivis yritysrakenteemme, jossa eri toiminnot tukevat toisiaan, takaa tuotteidemme ja palvelujemme korkean laadun ja toimitusvarmuuden. Ja mikä tärkeintä, meillä asiakkaat asioivat tuttujen ja asiakkaan etua ajattelevien asiantuntijoiden kanssa!

TUOTEKEHITYS JA PROTOT

Kalusteiden teknisen suunnittelun, valmistamisen, toimittamisen ja asentamisen lisäksi tarjoamme suurimpana täysin kotimaisena toimijana monipuoliset tuotekehityspalvelut, kuten:

  • Konseptikalusteiden tuotekehitystä
  • Prototyyppien suunnittelua ja valmistusta
  • Suunnitteluapua kalusteissa ja tilojen visuaalisen ilmeeseen

Varsinainen tuotekehitys tapahtuu lähes aina tehtaallamme Nummelassa. Prosessi alkaa asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta, jonka jälkeen etenemme suunnitteluun ja protoversioiden tuotantoon. Pyrimme suunnittelemaan tuotteet niin, että ne vastaavat sekä toiminnallisia tarpeita, mutta ovat myös visuaalisesti näyttäviä ja kustannustehokkaita valmistaa. Tämän jälkeen käymme asiakkaan kanssa yhdessä protoversiot läpi ja keräämme havainnot tarvittavista parannuksista.

Kun valmiit tuotteet toimitetaan asiakkaalle varsinaisiin tiloihin ja kuluttajien käyttöön, teemme vielä jälkiseurannan asiakkaamme kanssa, jossa tarkennamme mahdollisia loppuparannuksia ennen varsinaisen tuotantoversion eteenpäin viemistä. Näin takaamme sen, että tuote varmasti tuottaa kaikille suurimman mahdollisen lisäarvon.

Myymäläkalustukseen liittyvät tarpeet ovat muuttuneet merkittävästi viime vuosina, ja ne ovat edelleen muutoksessa. Pyrimmekin kehittämään myös omaa toimintaamme jatkuvasti, jotta olisimme aina paras ja joustavin yhteistyökumppani niin tuotekehityksen kuin valmistuksenkin osalta. 

Toivotun lopputuloksen takaamiseksi toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa koko projektin ajan.

 

MYYMÄLÄ­KALUSTEET

Myymäläkalusteisiin liittyvään osaamiseemme luotetaan laajasti eri liiketoiminta-aloilla, päivittäistavarakaupoista aina vaate- ja koruliikkeisiin sekä monenlaisiin erikoisliikkeisiin. Räätälöidyt kalusteratkaisumme kattavat kaiken, mitä toimivassa myymälässä tarvitaan, kiintokalusteista ja kassapisteistä aina mielenkiintoisiin brändikalusteisiin, joilla tuotteenne saadaan yleisimpiä promootiokalusteita huomattavasti kestävämmin ja näyttävämmin esille sinne, missä menekinedistäminen sitä tarvitsee – vaikka Suomenlahden laineille Ruotsin-laivalle!

Kiinnostuitko, ota yhteyttä myyntiimme

Räätälöityjen myymäläkalusteiden ohella vakiotuotteisiimme kuuluvat MDF- ja teräspaneelijärjestelmät sekä teräksiset runkokalustejärjestelmät ja näihin liittyvät monipuoliset varusteluosat. 

TJT-Kalusteessa kehitetty MDF-teräspaneelijärjestelmä (Hyödyllisyysmalli 5025) on vaativiin käyttöolosuhteisiin suunniteltu paneeliratkaisu, joka kestää kovaa kulutusta ja säilyttää edustavuutensa pitkään. MDF-paneelin etuina ovat runsaat pinnoitusvaihtoehdot ja helppo työstettävyys, joiden ansiosta paneelijärjestelmä soveltuu monimutkaisiinkin kohteisiin. Oma metalliosasto takaa myös erilaisten runkojärjestelmien, teräskalusteiden ja komponenttien joustavan tuotannon.

Muunto-paneeli- ja kalustekokonaisuus sopii erityisesti esteettisesti vaativiin kohteisiin. Kysy lisää Muunnon ominaisuuksista myynnistämme myynti@tjt-kaluste.fi tai 09-2252 820.

VERKKOPALVELUT

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja laajaa ammattitaitoamme sekä kumppaniverkostoamme hyödyntäen. Näin varmistamme, että pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaan liiketoiminnan edistämiseen.

Kauttamme on mahdollista saada myös verkkopohjaisia konseptinhallinta- ja tilausjärjestelmiä asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää: myynti@tjt-kaluste.fi